Dah Lama Jual Produk Guna Fesbuk,Tapi Jualan Masih Takat Tu Jee ?

Hari hari kerja add kawan,post 5-7 group secara manual,lepas tu dengan harapan orang akan wassap? Maaf cakap,orang lain akan pecut dan tinggalkan you 10 langkah ke depan !

Tidak,Saya Bukan Nak Ajar Buat Iklan Fbook Ads.

Bila kita menjual di social media,semuanya berkait dengan traffik. Berapa ramai tengok iklan you dalam sehari. You nak ada 20-30 order sehari,paling kurang you kene tarik 50,000 ke 100,000 orang untuk tengok iklan !

 

 

Ada beberapa cara nak capai seramai mungkin untuk orang lihat iklan kita  ( selain dari fbook ads ) . Saya senaraikan di bawah

 

Banyak gila kerja anda buat setiap hari hanya untuk mencari sales seketul dua. Terlalu banyak kerja manual sampaikan lama lama anda bosan & jemu !

Percaya Tak Kalau Saya Cerita, Ada 1 Sofwer Yang Boleh Buat Semua Kerja Tu Dengan Automatik !

Bayangkan walaupun anda tengah tidur, sofwer ini akan bekerja untuk anda 24hour non stop ! Segala kerja promosi dekat group, add & inbox friend akan dilakukan oleh sofwer power ini

Play Video

Memperkenalkan Solvy Fboom : All In One Sofwer Untuk Fbook Free Cost Marketing !

Bila kita menjual di social media,semuanya berkait dengan traffik. Berapa ramai tengok iklan you dalam sehari. You nak ada 20-30 order sehari,paling kurang you kene tarik 50,000 ke 100,000 orang untuk tengok iklan !

 

“Sofwer Fboom. Paling penting,ia sangat mudah digunakan ! Yang tak pandai komputer pun boleh buat”

10 Fungsi Utama Solvy Fboom !

Auto Post Content To Group

Post ke group FBOOK dengan mudah. Sedut senarai grup dan pilih grup mana anda nak hantar iklan. Sekali klik je setel!

Auto Inbox Friend

Bina hubungan menggunakan AUTO INBOX untuk sentiasa stay connected bersama rakan  anda. Anda boleh hantar apa sahaja di Inbox mereka selepas extract Nama Di friend list. 

 

Auto Join Group

Benda yang paling best sekali dengan fungsi Auto Join Group. Heaven to all business sebab prospect anda sudah berkumpul di tempat yang betul.

Masukkan kata kunci yang Ngam dengan perniagaan anda. Anda akan masuk ke dalam group secara automatic. Tak payah lagi tekan join group satu persatu

Auto Add Friend

Tambah rakan fb yang targeted barulah senang nak jual pada orang yang sama interest dengan produk yang anda nak jual.

Auto Share Post To Group(NEW)

Tambah rakan fb yang targeted barulah senang nak jual pada orang yang sama interest dengan produk yang anda nak jual.

Auto Comment

Business owner sering kali harus bersaing dengan posting iklan yang banyak dalam satu masa. Dengan menggunakan fungsi Auto Bump Post, copy sahaja ID post yang anda inginkan dan sistem akan hantar comment di post khusus itu. Bila ada engagement di post anda, post itu akan sentiasa timbul di newsfeed rakan FB anda.

Auto List Marketplace

Jika anda seorang e-commerce Yang berniaga di shopee, Shopify atau Lazada, anda pasti akan suka Auto List Marketplace kerana anda boleh tambah channel kedai di FB pula dan upload iklan secara automatic.  

Tunggu ! Ada Banyak Lagi Benda Best ! Fboom Memang Padu !

Pakai Sofwer Macam Ni, Tak Kena Banned Ke ?

Sebelum kami hasilkan sofwer ni,kami dah fikir 20x langkah ke depan taw hehe. Sudah tentulah kami ada special features iaitu :

 

Fungsi ANTIBANNED Yang Buatkan pemasaran Fesbuk Anda Selamat Tanpa Perlu Token!

Software ini khas untuk Windows PC/Laptop sahaja

Play Video

Betul Ke Power Sofwer Ni? Dah Ada Orang Guna Ke ?

“FBOOM punya boom dia lain maceiam sikit & cukup2 power sebab memudahkan sy utk automasikan semua kerja2 online sy secara auto. Dh xperlu nak penat2 lagi utk bt secara manual. Mana taknya dari nk add friend satu2 secara manual, FBOOM dh settle kan problem ni sb sy baru create 10 akaun FBOOK yg baru & siap boleh pilih lg friend yg Targeted ikut yg sy nak.. Memang Superb la. Tu baru satu fungsi, ada byk lagi fungsi2 yg power yg boleh jimat kan masa, tenaga & tak perlu lg buat kerja2 pos ke Group/Page manual lg dah. Memang tak abis la kalau nak tulis kePoweraan FBOOM ni. Yg penting kerja online sy run secara auto semua. Terbaik FOOM You are Champion FBOOM. TQ.”
NURULFAZILA AHMAD
Sifu Robot
“mmg tlajak sng! Sy ada byk join dropship…klu buat manual iklan kat satu2 group mmg mboringkn sy! Last2 sy feed up. TAPI ble guna FBOOM nie memudahkn kje sy utk buat iklan kat semua group yg sy join. Pagi2 sy set semua iklan n group then klik start…lpstu sy biarkn dia run sdiri!!! Mmg best👍👍👍👍👍👍👍👍👍”
IEYDA DAUD
Dropshipper
“Fboom ni mmg power la..Semalam saya run fboom ke 250 group success tanpa gangguan start dari pagi smpi mlm run post ke grup..sy setting 100 – 250 ..run smooth tanpa kena blok oleh fbook…para peniaga diluar sana elok pakai fboom ni..berbaloi².tq.”
ZULHISYAM BRO
Online Business

Nak share iklan page 100 share kejap je. Takdelah kene block. Lagipun team solvy ada ajar teknik tak nak kena block

Dah guna memang puas hati.Saya tak sembang kosong

Beli lah mmg best sebab saya dah guna. IKlan je memanjang hahhaha

Bonus ! Jika Anda Cuba Solvy Fboom Harini, Kami Belanja 4 Bonus Istimewa !

Bonus #1 - Ordersini Method

Rahsia Bina Website Auto Ledak Jualan Tanpa Kos Hanya Menggunakan Smartphone. 16 video berdurasi 6 jam ini bernilai RM79.

Bonus #2 - Cara Buat Multiple Akaun

Jap jap kami bukan ank ajar anda buat akaun untuk scam orang. Ini khas untuk anda senang nak buat banyak posting je 🙂

Bonus #3 - 300+ FBOOK GROUP LINK

300++ grup FB untuk anda senang terus join. So tak payah tercari cari lagi. Jimat masa anda.

Bonus #4 - Group Support

300++ grup FB untuk anda senang terus join. So tak payah tercari cari lagi. Jimat masa anda.

Bonus #5 - Wassap Blaster For Android

Wasap blaster boleh digunakan di phone android untuk blast followup prospek anda

Berapa Harga Anda Kena Bayar Untuk Dapatkan Robot Canggih Ni ??

Bayangkan ,dengan 1 robot sofwer ni dapat jimatkan masa & tenaga anda. Paling penting,bila guna sofwer ni,lebih ramai orang akan nampak iklan anda dan insyaAllah akan lebih ramai yang beli produk anda !

 

Lagipun kami beri 3 bonus mantap untuk memudahkan lagi pengalaman anda dengan fboom

Harga sebenar FBOOM ADALAH RM500 ! Ini kerana upah untuk membayar programmer sangatlah tinggi dan kami terpaksa bayar gaji staff untuk beri bantuan kepada anda

 

Tapi saya faham,anda pun memerlukan duit yang banyak ketika musim PKP ni .Jadi kami dah berpakat dengan founder untuk turunkan harga,potong 70% !!

Hanya RM179 Sahaja Sekali Bayar. Guna Seumur Hidup !

Kuota harga ini hanya valid untuk beberapa slot sahaja lagi. Cepat sebelum terlambat !

Note: This site is NOT a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of FACEBOOK, Inc.